Senaste inläggen

Av Alice Nightforce - 13 juli 2016 11:02

Hej alla Star Stable-vänner! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, där vi har lite trubbel på åtta ben i Epona!

Spindelskräck?
Det är inte rätt tillfälle att låta din rädsla få övertaget, för Professor Hayden behöver din hjälp med hans kära husdjur, spindeln Alberta. Hon har på senare tid inte riktigt varit sig själv, det är riktigt förbryllande för Professor Hayden och han har ingen aning om varför hon beter sig på detta viset!

Professorn grubblar över husdjursproblem...
Professorn grubblar över husdjursproblem...

Krossar glas och rymmer hemifrån? Irriterar och stör alla andra och har till och med försökt att BITA dig?! Alberta har verkligen blivit helt tokig och det är upp till dig att hjälpa Hayden att få sin söta lilla prinsessa tillbaka på rätt spår igen. Ta en tur till hans campingplats i Epona för att ta del av detta helt nya uppdrag!

Midsommarglädje!
Glöm inte att Steves Midsommarförberedelser är tillgängliga på hans gård fram tills den 20e juli, och Midsommarskattjakten finns att spela hela perioden fram tills den 10e augusti!

Strandskoj med Tim Hooper
Tim kommer att hänga på Fort Pintas Strand tills den 10e augusti.

Hästmarknaden
Denna veckan så är Hästmarknaden öppen för affärer vid Jorvikstallets Arena

Nya Kläder & Utrustning
Både modebutiken och utrustningsbutiken har fått in nya saker i sitt sortiment för denna veckan, så se till att planera in en tur till Gallerian för att kolla in butikerna!

Ha en riktigt bra vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget 

 

 

(/Alice) 

ANNONS
Av Alice Nightforce - 12 juli 2016 23:00

Nu blir jag lite personlig igen. Eheh. (Har börjat få en del planer på inlägg jag kan göra, men ni får väldigt gärna komma med förslag också). 

 

Detta är min humor by night: 

 

 

 

(Och ja, den fick ligga under kategorin "musik jag lyssnar på när jag spelar" eftersom att det är en youtube-video). 

 

 

/Alice 

ANNONS
Av Alice Nightforce - 12 juli 2016 16:15

Bara för att göra en uppdatering här kan jag berätta om mina senaste dagar, som har lett till att jag idag är snudd på sängliggande. 

 

Jag har haft egen häst/egna hästar i tio år, men det är först i år som jag kommer att kunna hämta vatten i stallet istället för uppe vid eller inne i huset. Förmodligen trodde ingen här att mitt intresse skulle hålla längre än vad det höll för de som bor och bodde runt omkring oss och var i samma ålder som mig, och därför las det inga pengar på att få igång de gamla vattenledningarna igen. 

 

Men nu. För ungefär en vecka sen stod jag och bokstavligen mördade mina armar genom att bila upp ett betonggolv som var nästan dubbelt så tjockt som pappa trodde att det skulle vara. Det tog pappa och mig två dagar att tillsammans bila upp golvet tillräckligt mycket för att vi sen skulle kunna gräva för den nya vattenledningen. 

 

Igår kom det en med en grävmaskin som grävde där merparten av ledningen nu ligger. Pappa grävde efter maskinen och grävde då fram de ledningar som redan låg nedgrävda, och jag hoppade upp och ner ur det 140 cm djupa hål som blev och grävde in och under väggen till där varmvattenberedaren ska stå. 

 

Arbetet i sig gick bra trots att det började regna efter ett tag som då gjorde att vi blev totalt genomdränkta, men vi blev klara även om det hela tog betydligt längre tid än vi trott att det skulle. 

 

Idag då. Jag har ont i precis varenda muskel från nyckelbenen och nedåt. Min högra hand och underarm är full av skrapsår och blåmärken. En sådan enkel sak som att kliva ur sängen imorse var rent ut sagt ett helvete. Hade också lite ont i halsen när jag vaknade men det har gått över nu. Men jag kan (snart) hämta vatten och även duscha hästarna vid stallet, vilket känns otroligt skönt!    

 

Jag kommer att logga in en kort stund på SSO sen för att göra midsommarskattjakten, men det är också det enda jag kommer att göra där idag. Är så sjukt trött att det enda jag vill göra är att ligga i sängen och kolla på serier (just nu The Vampire Diaries)     

 

Men tvd får tydligen vänta en stund. Brakade till ordentligt av åska nu så jag måste pallra mig upp ur sängen och dra ut kontakter  

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - 6 juli 2016 12:17

Hej allihopa, och välkomna till denna veckas uppdatering där det är dags för oss att avslöja de urläckra nya Premium Frieserhästarna!


Helt nya Frieserhästar
Star Stables designgäng har jobbat hårt med att designa om och uppdatera Jorviks Frieserhästar, och i dag är dagen som du kan ta med dig en hem!

Fabulösa Frieser!
Fabulösa Frieser!

Med sin helt nya design och animationer, så är de nya Frieserhästarna oerhört förtjusande! De gamla versionerna av Frieserhästarna kommer att flyttas till Hästmarknaden där de kommer att säljas för 790SC.

INFORMATIONSBLAD FÖR DEN NYA RASEN:

★ Vilken är den nya rasen?
Den vackert uppdaterade Premium Frieserhästen!
★ Var kan jag köpa dem?
De finns till salu på Steves Gård
★ Hur mycket kostar de?
990 Star Coins.
★ Vilken level måste jag vara?
Premium Frieserhästarna kommer att vara tillgängliga från och med level 12!
★ Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
★ Vilka färger kan jag välja mellan?
Det finns tre underbara variationer på mörka färger att välja mellan!

Midsommarglädje!
Allt Midsommarskoj som Jorvik har att erbjuda, finns att spela genom under denna veckan också! Steves Midsommarförberedelser är tillgängliga på hans gård fram tills den 20e juli, och Midsommarskattjakten finns att åtnjuta hela perioden fram tills den 10e augusti! Så se till att insupa Midsommarstämningen och greppa tag i alla belöningar medan det fortfarande finns tid kvar...

Strandskoj med Tim
Tim kommer att hänga på Fort Pintas Strand tills den 10e augusti, så det finns gott om tid kvar till att försöka lista ut vad tusan det är han babblar om för något!

Hästmarknaden
Denna veckan, så håller Eddie och Ferdinand på att bygga upp Hästmarknaden vid Jorvikstallets Arena.

Nya Kläder & Utrustning
Både modebutiken och utrustningsbutiken har fått in helt nya saker i sitt sortiment för denna veckan, så varför inte ta en tur till Gallerian för att kolla in butikerna, så att du inte missar något!

Det var allt vi hade att rapportera för denna veckan!
Kramar från hela Star Stable-gänget 
 
 
(/Alice) 
Av Alice Nightforce - 29 juni 2016 12:10

Wooohooo, det är sommartider i Jorvik!, och om du sticker ner till Fort Pintas Strand i dag, så kommer du att stöta på en smörcool överraskning!

Tim Hooper är Tillbaka!
...och han är precis lika korkad som han var förra året. Det verkar inte riktigt som att han kan tänka helt klart alla gånger, men vi älskar honom ändå. Som en groda under en sten, eller hur?

Tim Hooper: vilken hjälte.
Tim Hooper: vilken hjälte.

Han är de skoj sommaraktiviteternas mästare vid Fort Pintas Strand, och du kommer att känna igen dessa roliga uppdrag från förra året, men det är ändå värt att spela igenom dessa igen, om inget annat så åtminstone för att få höra på allt skräp som kommer ut ur hans mun, eller hur? Om du inte har har gjort detta sedan tidigare, så finns det massvis med skoj att göra för att hjälpa honom med hans strandsysslor och helt enkelt bara lyckas tyda vad tusan det är han babblar om under halva tiden. Ha det så kul!

Midsommarskattjakt
Under veckan som varit så har du haft möjligheten att hjälpa Steve med hans Midsommarplanering (och om du inte har hunnit göra detta än, så är det ingen fara, du kommer att kunna fortsätta med dessa uppdrag fram till och med den 20 juli!), så om du gjort detta så är det nu dags för dig att ta del av den årliga Midsommarskattjakten!

Ta och besök Felix för att få din första ledtråd för att påbörja skattjakten!

Belöningarna från Midsommaruppdragen ges ut slumpmässigt, så det kan hända att du får samma sak mer än en gång. Du måste vara Star Rider för att kunna ta del av Midsommaruppdragen.

Ny Utrustning!
Ta en tur till Gallerian för att kolla in de nya kollektionerna som finns tillgängliga från och med denna veckan! Ny utrustning finns att köpa, så ta en tur dit och skaffa något fint till dina hästar!

Hästmarknaden
I Västkobbens Fiskeby så har Eddie och Ferdinand nu öppnat upp sin Hästmarknad! Rid dit och hälsa på dem!

Ha en alldeles underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget 

 

 

(/Alice) 

Av Alice Nightforce - 22 juni 2016 12:30

Hej allesammans! De varmare dagarna och de kortare nätterna kan endast betyda en sak: det är Midsommar i Jorvik!


Midsommaruppdrag
Steve har blivit alldeles Midsommartokig, och han har massvis med saker att förbereda för de speciella firandena han har planerat, och det är här du kommer in i bilden! Så rid till Steves Gård för att se vad du kan göra för att hjälpa till.

Midsommarglädje över hela Jorvik!
Midsommarglädje över hela Jorvik!

Det är helt nya Midsommar-belöningar för i år, så se till så att du inte råkar missa dessa!

Belöningarna från Midsommaruppdragen ges ut slumpmässigt, så det kan hända att du får samma sak mer än en gång. Du måste vara Star Rider för att kunna ta del av Midsommaruppdragen.

Midsommarbutiker
Du har nu chansen att köpa allt möjligt Midsommarskoj från pop-up-butikerna som dykt upp runt om i Jorvik! Så passa på att besöka dessa och ta chansen att komplettera gamla belönings-set som tidigare inte har kunnat köpas!

Dessutom, se till så att du inte missar den helt nya Midsommarklänningen som finns att köpa, den är riktigt vacker!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att bygga upp och förbereda sin hästmarknad i Fiskebyn inför nästa vecka! Varför inte trava dit och hälsa på dem en sväng?

Nya Kläder!
Nya kläder och prylar har kommit till Gallerians butiker, så varför inte passa på att klämma in ett besök dit, för en episk shoppingtur? Glöm inte att låta fötterna få vila lite efter all shopping med en milkshake och lite pizza i caféet!

Ha en alldeles underbar vecka och njut av allt Midsommarskoj!
Kramar från hela Star Stable-gänget. 
 
 
(/Alice) 
Av Alice Nightforce - 21 juni 2016 13:39

Det var hög tid att byta fråga i omröstningen idag, och det betyder ju också att jag ska svara frågan som var uppe på tapeten innan. 

 

"När du skickar iväg en häst på semester till Hästön, vilken slags semester får den då?" 

- Det beror lite på vilken häst det är. Min starthäst får till exempel alltid lyxsemester, liksom några andra riktiga favoriter. Men oftast får mina hästar åka på budgetsemester    

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - 15 juni 2016 13:20

Välkomna till denna veckas uppdatering där ni kommer att kunna skaffa helt nya och söta vänner, och även ett helt nytt utseende för Valedale!

Valedale: Tillfixat, Det ser bra ut!
Som ni redan vet, så har ny och snygg grafik för spelet poppat upp lite här och var i Jorvik under de senaste månaderna, detta för att vårt episka designgäng har polerat upp och snyggat till de grafiska detaljerna i allas favoritområden. Näst upp på tur för dessa grafiska förbättringar: Valedale!

Det ser bra ut Valedale!
Det ser bra ut Valedale!

Våra designers är superglada och tacksamma för alla de fina kommentarerna de fått från er, för sitt arbete med de tidigare uppdateringarna, så från dem alla, till er alla: tack för allt stöd och all kärlek! Vi hoppas att ni kommer att gilla de nya förbättringarna lika mycket som de tidigare!

Nöff! Nöff!
För att fira Valedales nya fräscha look, så har det dykt upp en alldeles särskild besökare där… Gunnar Grisöra har bestämt sig för att ta med sig sina söta små grisvänner till Valedale, och han ger dig möjligheten att få ta med dig en alldeles egen liten gris hem!

Nöff! Nya vänner för din sadelväska är här!
Nöff! Nya vänner för din sadelväska är här!

Gunnar har svarta, vita och prickiga griskultingar till salu under denna veckan endast, och han är jätteglad över att få låta er adoptera en helt ny vän som kan följa med dig i din sadelväska när du beger dig ut på äventyr runt om i Jorvik.

Ta en tur till Valedale, hälsa på hos Gunnar och ta en titt på dessa supersöta små kultingar!

Nya Kläder
Ett lass med nya kläder har landat i Gallerian, och de bara väntar på att du ska åka dit och prova ut dem! Så hämta ditt busskort och ta en tur till Jorvik Citys Galleria så att du inte missar något!

Hoppas att ni alla får en alldeles fantastisk vecka!
Massor av kramar från hela Star Stable-gänget. 

 

 

(/Alice) 

Translate

Presentation

Omröstning

Hur många hästar har du?
 1-10
 11-20
 21-30
 31-40
 41-50
 51-60
 61- 70
 71-80
 81- 90
 91-100
 100+

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Gästbok

Följ bloggen

Följ alicenightforce med Blogkeen
Följ alicenightforce med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se