Senaste inläggen

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 23:15

   

 

Namn: Moonshadow 

Smeknamn: - 

Ras: Oldenburgare 

Kön: Hingst 

Bakgrund till namnet/namnen: Fick en idé om att jag skulle döpa varannan häst till *namn*-shadow och varannan häst *namn*-mystery. Av någon anledning vill jag gärna döpa skimlar till något med "moon", så därför blev det Moonshadow.    

 

 

/Alice 

ANNONS
Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 23:00

   

 

Namn: Nightmystery 

Smeknamn: - 

Ras: Frieser 

Kön: Hingst 

Bakgrund till namnet/namnen: Fortsatte på mitt vartannat-namntänk, plus att friesrar är svarta så det blev helt enkelt Nightmystery. 

 

 

/Alice 

ANNONS
Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 22:45

   

 

Namn: Silvershadow 

Smeknamn: Silver 

Ras: Jorvikisk ponny 

Kön: Valack 

Bakgrund till namnet/namnen: Vet inte hur många ponnyer jag träffat och/eller sett som hetat något med "silver", så därför blev det Silver som "förnamn", och så hade jag ju bestämt att varannan häst skulle heta *namn*-shadow så då blev det det. 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 22:30

   

 

Namn: Hawkspirit 

Smeknamn: - 

Ras: Appaloosa 

Kön: Valack 

Bakgrund till namnet/namnen: När jag såg hästen tänkte jag på western och mönstret hökarna har på fjäderdräkten, och då blev det Hawkspirit. 

 

   

Bild från Google. 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 22:15

   

 

Namn: Sapphirechampion 

Smeknamn: Safir 

Ras: Andalusier 

Kön: Hingst 

Bakgrund till namnet/namnen: Tyckte att andalusierna var galet fina när de kom till spelet och ville ha ett namn som lät som en fin avelshäst, och då blev det Sapphirechampion. Den här hästen var också den första hästen jag köpte som Lifetime-spelare. 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 22:00

   

 

Namn: Eveningdancer 

Smeknamn: - 

Ras: Andalusier 

Kön: Hingst 

Bakgrund till namnet/namnen: Köpte den här hästen samtdigt som Safir (är 90% säker på att de stod i samma "box" och tyckte att den bruna såg så ensam ut efter att jag köpt Safir, så Eveningdancer fick följa med hem han också), och fick därför också ett namn som lät som en fin avelshäst. 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 21:45

   


Namn: Darkmagic 

Smeknamn: Rumple 

Ras: Arabiskt fullblod 

Kön: Hingst 

Bakgrund till namnet/namnen: Här började jag leta namn som kunde dra tankarna till mina favoritserie Once Upon a Time. Mörk magi är något som Rumpelstiltskin både utövar själv och lär ut till väldigt välvalda personer (okej, en person). En helt makalös karaktär spelad av en fantastisk skådespelare (Robert Carlyle). Schabraket jag använder till den här hästen är "grön krokodilfilt" eftersom Rumple bland annat kallas för "The crocodile". Lägger upp ett litet klipp istället för en bild på honom (i vilken Belle också säger en av mina favoritrepliker). 

 

 

 

"No one decides my fate but me".

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - Söndag 30 april 21:30

   

 

Namn: Applequeen 

Smeknamn: Regina 

Ras: Andalusier 

Kön: Sto 

Bakgrund till namnet/namnen: Också en häst som fått ett ouat-namn. Appelqueen är alltså tänkt att representera The evil queen från Snövit, så jag tänkte fuxsto med ett jävla humör. Regina Mills/The evil queen var en av mina favoritkaraktärer när serien började. Jag älskade att hata henne. Nu..........jag kan väl säga att hatkärleken har övergått till att jag sitter och himlar med ögonen och i tanken typ kräks ibland. Jag vet inte om det beror på att serieförfattarna försöker krama ur precis allt som går ur karaktären, eller att vad serien än har för fokus i handligen slutar det ändå alltid med att Lana Parrilla, som spelar Regina/The evil queen, har mest screen time när säsongen är slut. Tror inte att de har hört uttrycket "less is more". Men i alla fall. Det blir en kort video istället för bild den här gången också. Den mest omtalade scenen från säsong 1. Here you go: 

 

(Btw, personerna man ser allra först är Snow, eh jag menar Snövit och Prince Charming och så får man en liten glimt av dvärgen Kloker/Doc som har en replik). 

 

 

 

 

/Alice 

Translate

Presentation

Omröstning

Hur många hästar har du?
 1-10
 11-20
 21-30
 31-40
 41-50
 51-60
 61- 70
 71-80
 81- 90
 91-100
 100+

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017
>>>

Följ bloggen

Följ Alice Nightforce med Blogkeen
Följ Alice Nightforce med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se