Senaste inläggen

Av Alice Nightforce - 15 april 2016 23:49

Var länge sen jag bloggade nu. Anledningen till det är att sen jag skaffade en sso-insta är det mycket roligare att uppdatera där, så jag lägger energin på den istället för bloggen. Kommer dock att göra nåt inlägg här då och då och ni får gärna komma med förslag om vad jag ska srivva om. 

 

Men en liten update. 

 

Jag har gått upp i level, så nu är jag i level 19. Jag har också köpt några engelska fullblod och levlat klart dem. Har faktiskt ingen häst att levla nu och har haft det så i cirkus två veckor. Finns hästar jag vill köpa men vill inte skicka iväg nån av de jag har i hemstallet till hästön. Skulle vilja ha ett större hemstall typ nyss. Kommer nog att vara ganka lugt med hästköp för min del tills vi får ett större hemstall (och jag hoppas att det då finns plats för minst 20 hästar. Man bestämmer ju själv hur många hästar man vill ha hemma, right? Så en ordentlig utbyggnad skulle inte skada). 

 

Känner inte heller ett jättesug att spela. Mycket beror på att jag inte har nån häst att levla, men det beror också på att det finns spelare som inte kan tävla schysst och då är det varken roligt eller ens lönt att försöka resultattävla. Förstår verkligen inte visten med det. Är det inte roligare att slå nåns tid med några hundradelar, än med sekunder? En liten tröst är att sso håller på att jobba på att hitta en lösning på just detta. 

 

Håller även på att sätta igång mina hästar. Eller iaf två av tre. Den tredje är pensionär så han jobbar inte direkt. Har dock planer på att få igång honom lite iaf för hans skull så att han inte blir en hopsjunken gamling sen när han blir ännu äldre. Men han är en känslig häst så just nu jobbar jag med att vänja honom vid att jag kommer att plocka ut nån av de andra hästarna (först och främst islänningen), och det går faktiskt över förväntan. Är också himla roligt att se hur mycket islänningen har vuxit i huvudet under den långa vilan. Hon är som en helt annan häst! 

 

Det hände även en sak igår som jag inte ska gå in på här, men kan säga så här att det kostar att gå emot normen. Men jag är hellre mig själv och gillad av få, än gillad av många för nån jag inte är. Dock påverkade detta mig mer än det borde, men det ligger snart bakom mig. 

 

Det blev mycket text den här gången, hoppas att ni orkade ta er igenom en bit iaf    

 

 

/Alice 

ANNONS
Av Alice Nightforce - 9 mars 2016 11:46

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering. Vi vill börja med lite viktig information: den här veckans uppdatering kan ta längre tid än vanligt, eftersom våra teknikerlegender planerar att göra lite inställningar och justeringar bakom kulisserna medan spelet ligger nere. Så, nu när du vet detta, låt oss fortsätta med att berätta om allt fantastiskt som väntar dig när du sedan kan logga in!

Regnbågsjakt!
BLFRGH! Det här är Chaun. Chaun är en okynnig liten pyssling som sluddrar och svamlar sig genom livet och vaktar guldet i slutet av regnbågen. Meningar hans lite baklänges kan vara, men oroa dig inte - vi kommer se till att du förstår honom tillräckligt bra för att få reda på att han vill ha din hjälp med att hitta guldklimparna han förlorar varje gång en regnbåge visar sig på ett nytt ställe i Jorvik...

 

 

 

Det kan vara lite svårt att förstå Chaun ibland, men han har presenter till dig om du har hans guld! FSCGHT!!

Chauns regnbåge beter sig lite märkligt när den kommer till Jorvik och kan inte stanna på samma plats en längre tid. När den visar sig på ett nytt ställe kommer bitar av Chauns regnbågsguld att flyga över platsen. Det är din uppgift att hjälpa honom leta efter sitt saknade regnbågsguld, men han har en del fina belöningar till dig om du kan ge tillbaka tillräckligt med guld till honom. BNNNNGHGH!!

För att hjälpa Chaun hitta sitt regnbågsguld behöver du först hitta honom vid regnbågens slut. Du får sedan spela ett minispel där du samlar så mycket guld du kan hitta. Ge det till Chaun och han kommer att ge dig en belöning om han tycker att du gett honom tillräckligt. Glöm inte bort att pysslingar inte direkt är kända för att vara generösa!

Regnbågen dyker upp lite då och då på olika ställen. Platser den kan dyka upp på är: Gyllenåsarnas Dal, Dews gård i Epona, De glömda hedarna, Valedalesjön, Everwindfälten, De gyllene fälten och Firgrove.

Viktig regnbågsinformation att komma ihåg:
- Du kanske inte ser regnbågen direkt när du loggat in, så du behöver ha lite tålamod och vänta tills nästa gång regnbågen dyker upp!
- I varje guldsamlande minispel kan du samla ihop max 10 regnbågsguldklimpar.
- Se till att ha plats i din ryggsäck så att belöningarna du kan få av Chaun får plats!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden öppen i Västkobbens Fiskeby! Ta dig dit om du vill säga hej till Eddie och Ferdinand.

Nya kläder och ny utrustning
Borta i Gallerian är hyllorna i klädaffären och hästutrustningsaffären fyllda med nya fina plagg och utrustning, åk dit för att kolla in allt nytt! Glöm inte att vi har lagt till en speciell knapp som du kan trycka på för att sortera så att du ser de nyaste grejerna på förstasidan! Yay!

Goda nyheter... Mer plats i garderoben!
Om du precis läste om alla nya kläder och ny utrustning och tänkte "Åh nej, jag har ingen plats att förvara alla häftiga nya grejer på!” har du fel! Från den här veckan har vi utökat garderobsutrymmet så att du har mera plats för alla dina favoritsaker i spelet. Dina garderobsflikar kommer nu att se ut såhär:

- Kläder: hade tidigare 8 sidor, nu har du 10!
- Hästutrustning: hade tidigare 8 sidor, nu har du 10!
- Husdjur: hade tidigare 6 sidor, nu har du 7!

Vi hoppas att du kommer att gilla dina extra förvaringsplatser, och lycka till med att hitta Chauns guld! 

 

 

/Alice 

ANNONS
Av Alice Nightforce - 25 februari 2016 12:40

Tack vare den senaste uppdateringen på instagram där man numera (likt twitter) kan vara inne på flera konton samtidigt på mobil/padda skaffade jag inatt ett ssoigkonto. Alicenightforce heter jag där   Har samma profilbild där som jag har på pressen här. 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - 24 februari 2016 12:19

Jorviks Modevecka
Människorna i Jorvik älskar sina traditioner. Nu när jul, nyår och Alla Hjärtans Dag har passerat ser öborna fram emot våren och det fantastiska firandet av allt färgglatt och modernt de kan skåda under Jorviks Modevecka! 

 

 

 

 

Passion för mode under Jorviks Modevecka!

Åk över till Gallerian för att ta del av spektaklet! Ni som inte spelade uppdragen under tidigare modeveckor har nu en chans, och alla ni andra kan passa på att hänga i Gallerian och se fabulösa ut!

Raptors återvändande!
Som en del av det roliga under Modeveckan kommer Raptor att göra ett exklusivt framförande på scenen där modevisningarna hålls på övervåningen i Gallerian. Kolla in hans uppträdande för att få se och höra Raptor framföra sin nya fantastiska låt! Du kan också kolla in en hel del coola nya kläder på modevisningarna som du kommer att kunna köpa direkt från klädaffärerna i Gallerian. 

 

 

Raptor är tillbaka med en ny låt!

Glöm inte vår fantastiska musikvideotävling på YouTube! Raptor gav sin producent en budget på 10 miljoner Jorvik Shillings för att göra en megacool musikvideo, men det visade sig sedan att han enbart gjort ett töntigt bildspel på sin laptop och behållit pengarna. Det här betyder att Raptor behöver din hjälp för att göra en musikvideo, så dags att vara kreativ! Ladda upp din färdiga video till YouTube med hashtaggen #SSORaptor och vår favoritvideo kommer att laddas upp till Star Stables YouTube-kanal som den officiella musikvideon för Raptors nya hitlåt!

Hästmarknaden
Silverglade är värd för Hästmarknaden denna veckan. Där står Eddie och Ferdinand redo att göra affärer!

Rösta på Star Stable Show i Guldtuben
Vi behöver era röster! Den svenska YouTube-galan Guldtuben är snart här och vi skulle bli jätteglada om ni kunde hjälpa oss med att bli nominerade i kategorin "Årets serie" med The Star Stable Show.Följ denna länk
, gå till fältet "Årets Serie" och skriv in: "The Star Stable Show".

Tusen tack för att du hjälper Mathilda och teamet att komma ett steg närmare årets coolaste YouTube-gala!

 

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - 21 februari 2016 22:00

 

 

Namn: Ghostriver   

Smeknamn: Spöket  

Kön: Sto   

Ras: Morgan  

Level: 15 

Kul fakta: Också hon är döpt efter en Nightwishlåt. 

 


 

/Alice 

 

Av Alice Nightforce - 21 februari 2016 21:00

 

 

Namn: Everdream   

Smeknamn: Draumur frá Epona 

Kön: Hingst   

Ras: Islandshäst 

Level: 15 

Kul fakta: Döpt efter en irl-islänning och en låt av Nightwish. 

 


 

/Alice 

 

Av Alice Nightforce - 21 februari 2016 19:58

 


Namn: Crescenttime  

Smeknamn: Kallar henne oftast för Månen, men hennes isländska namn är Stelpa frá Epona 

Kön: Sto  

Ras: Islandshäst 

Level: 15 

Kul fakta: Jag har alltid gillat hur hästen ser ut, och inte tyckt att det vita längs med strupranden stört på nåt sätt   

 

 

/Alice 

Av Alice Nightforce - 20 februari 2016 21:15

Här nedan har ni det printat svart på vitt. Eller snarare gult på blått men ni fattar. 

 

 

 

 

Det finns INGA hackare på sso! Blir du "hackad" är det DU som antingen har lämnat ut din mejl och lösen, loggat in på en annans dator där uppgifterna sparades (vilket man kan förhindra genom att kolla runt lite på i det här fallet launchern innan man loggar in) eller så har du helt enkelt ett för enkelt lösenord. DU ansvarar för ditt konto och du ska INTE dela med dig av dina inloggningsuppgifter till nån annan än dina föräldrar om du är ung. 

 

 

Hackare har INGET att hämta ut av sso. Man kan inte flytta över varken star coins, hästar, utrustning, kläder eller nåt annat mellan spelare. Det enda som då går att göra är att sabba för en annan spelare, och vem ägnar timmar åt att lära sig att hacka sig in på ett hästspel bara för att jävlas? Och varför skulle man då välja att hacka nån randomspelare när det finns andra betydligt viktigare personer som skulle vara betydligt intressantare för en hacker att hacka? Sso har dessutom ett gammalt system som ytterst, ytterts få skulle orka att lära sig att hacka. Inget man gör bara för att förstöra för nån annan direkt. 

 

 

Så. Tänk efter. Vad har du för lösenord? Hur starkt kopplat är det till dig? Älskar du hästar och har "lovehorses" som lösen är det hög tid att byta till nåt svårare. 

 

2jhsojherrl9 - Kan vara ett exempel på ett lösenord (ta nu inte det). Jag ska berätta hur det funkar. 

 

 

Jag heter Stina och jag har ett rödrandigt lejon. 

Hajjar ni? Första bokstaven i nästan varje ord. Siffrorna tänkte jag som år 1992, året då jag är född och så bytte jag helt enkelt plats på dem och satte en siffra i början och en i slutet. 

 

 

Ni kan också kolla här och se vilka som var de vanligaste lösenorden år 2014. Finns ditt med på listan? BYT! 

 

 

/Alice 

!!!

Translate

Presentation

Omröstning

Hur många hästar har du?
 1-10
 11-20
 21-30
 31-40
 41-50
 51-60
 61- 70
 71-80
 81- 90
 91-100
 100+

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Gästbok

Följ bloggen

Följ alicenightforce med Blogkeen
Följ alicenightforce med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se